Wilma Teuben

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Teuben en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Wilma Teuben heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In de Koepel werd een cursus gehouden van het arbeidsburo BKE-cursus.

  In de Koepel werd een cursus gehouden van het arbeidsburo BKE-cursus.

  De Koepel, 1983

  Een hele leuke school ik kan me veel herinneren de juf ik weet niet meer hoe ze heet ging trouwen en we mochten allemaal komen ze was een schat.

  Een hele leuke school ik kan me veel herinneren de juf ik weet niet meer hoe ze heet ging trouwen en we mochten allemaal komen ze was een schat.melk uit flesje als het sint was of kerst kreeg je chocolademelk vetters leren strikken op een strikbord voor mijn eigen kinderen ook gemaakt.

  Montessori Kleuterschool, 1965

  Meester Nieborg was hoofd van de school zijn dochter Karin Nieborg zat bij hem in de klas, ik kwam in klas3 en tot klas 6 bleef je gewoon bij de zelfde meester of juf.

  Meester Nieborg was hoofd van de school zijn dochter Karin Nieborg zat bij hem in de klas, ik kwam in klas3 en tot klas 6 bleef je gewoon bij de zelfde meester of juf.Ik had Meester Nieborg als meester.Hele leuke lagere school niemand weet waar de school gebleven is.ong.1975 andere naam gekregen. Astrid Blom(Duivens) is nog steeds mijn vriendin.

  montessori school o.b.s., 1971

  ?