wilma Tamminga

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wilma Tamminga en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  wilma Tamminga heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Op deze school heb ik maar rui...

  Op deze school heb ik maar ruim een jaar gezeten, heb nog wel de klassefoto van de 2e klas, erg leuk is dat ik achteraf bij mijn man, Bart Tamminga in de klas heb gezeten, we kwamen elkaar weer tegen in Heerhugowaard dat we 14 jaar waren. Bart herkende mij van de foto, ik hem niet. Namen die ik verder nog weet: Bert Emmaneel, Rob Versteeg, Thea Baars, Anjelies Wind (dacht dat het annelies was)

  2004, wilma Tamminga

  Heb op zich een leuke tijd geh...

  Heb op zich een leuke tijd gehad, was alleen wat verlegen. Mocht van mijn ouders niet op dansen en uitgaan was ook toen ook geen optie. De meeste van mijn klasgenoten gingen wel op dansles en gingen uit, daardoor met een groot deel minder contact gehad. Had buiten school een hele leuke vriendengroep, dat maakte alles goed. Dhr.Versteeg was mijn favoriete leraar, Rem de Boer was ook geweldig. Jan Tamis is een paar jaar mijn klasseleraar geweest,was ook helemaal goed! veel leuke dingen in die jaren gedaan. Anja de Jong was toen een van mijn vriendinnen, later ook nog contact met elkaar gehad. Woon nu naast haar ouders. Jammer dat we elkaar de laatste jaren niet meer gesproken hebben, wie weet spreken we elkaar binnenkort wel weer.

  2004, wilma Tamminga

  Ik kwam in de tweede op de weg...

  Ik kwam in de tweede op de wegwijzer, begon op de stationsweg bij jufrouw Paap, later juf Molenaar, ben nog op de bruiloft geweest van meester Molenaar en juf Paap. later zijn we naar het noodgebouw aan de couperus straat verhuisd en daar zaten we in een hele grote klas, er zaten 4 wilma's in 1 klas. daarna werd de school in drieen verdeeld, ik bleef op de Wegwijzer. Ben vanaf de 2e klas al vriendin met Monique Meiboom, zij ging naar de Loods, vanaf die tijd hebben we elkaar niet heel veel gezien, maar vanaf dat we ongeveer 20 waren, zijn we opnieuw goede vrienden geworden. In 1977 ben ik naar de reunie geweest van de Loods, van de paralel klas van de wegwijzer, dit was heel leuk, ik kende bijna iedereen, want de meesten hadden op de wegwijzer gezeten. Op deze dag heb ik verkering gekregen met mijn man Bart. In de loop van de tijd nog regelmatig leerkrachten van de wegwijzer terug gezien, omdat onze kinderen op de tweemaster hebben gezeten, erg leuk! Erg leuk dat de foto van onze klas geregistreerd staat (5e klas)

  2004, wilma Tamminga
  ?