Wilma Poot

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Poot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wilma Poot heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Favoriete leraren zijn dhr Beuker, die heel veel voor mij gedaan heeft EN veel van mijn gedrag door de vingers heeft gezien, en natuurlijk dhr Cornelisse, ook al gaf hij een vak waar ik niets aan vond, door hem was ermee te leven.

  Favoriete leraren zijn dhr Beuker, die heel veel voor mij gedaan heeft EN veel van mijn gedrag door de vingers heeft gezien, en natuurlijk dhr Cornelisse, ook al gaf hij een vak waar ik niets aan vond, door hem was ermee te leven. Hij kon er nooit tegen als iemand mopperde, dus dat deden we dan ook niet, haha. Veel dank ben ik ook verschuldigd aan dhr..... hoe heet hij ook weer?? Hij was decaan en volgens mij ook gymleraar, anyway, hij heeft gezorgd dat ik naar De Vakschool in Schoonhoven kon.

  2004, Wilma Poot

  Leuke brugklas gehad hier, half Abbekerk zat in de klas, en dankzij mijn 2 jaar oudere broer Rick had ik al bij voorbaat een niet zo goede reputatie bij dhr Steenweg en we deden ons best om die waar te maken.

  Leuke brugklas gehad hier, half Abbekerk zat in de klas, en dankzij mijn 2 jaar oudere broer Rick had ik al bij voorbaat een niet zo goede reputatie bij dhr Steenweg en we deden ons best om die waar te maken. Dat lukte ook meestal wel, want wat kon je die man makkelijk woest krijgen. Brand op school, en daarna in dat enge kantoorgebouw in Risdam.... In de derde van de havo heb ik deze school onvrijwillig verlaten nadat ik door ziekte niet zelf mijn rapport kon halen, waardoor mijn moeder terecht kwam in een klas waar de stoelen door het lokaal vlogen en meteen begreep waarom ik was blijven zitten....

  2004, Wilma Poot

  Leuke mensen ontmoet hier.

  Leuke mensen ontmoet hier. Kan iemand mij vertellen waar Ton Peters is gebleven, uit Enschede? En Anja, achternaam onbekend, rood haar, ging met Rudi. Jaren 85-90? Meel: info endanzondingetje dan elarte in nl.

  2004, Wilma Poot
  ?