Wilma Molnar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Molnar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma Molnar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Omdat ik 2 keer (!)ben blijven zitten, ken ik uit verschillende jaren heel veel mensen, leuk om al die bekende namen weer te zien, dan kun je ook ineens weer bedenken hoe het was met die en die in de klas.

  Omdat ik 2 keer (!)ben blijven zitten, ken ik uit verschillende jaren heel veel mensen, leuk om al die bekende namen weer te zien, dan kun je ook ineens weer bedenken hoe het was met die en die in de klas.schoolreis naar Parijs, Connie Niessen, Jose ,Inge Groenland

  Dr. De Visserschool, 1975

  Natuurlijk ken ik ook monique van lieshout, Petra de Bruin ( ook buurmeisje petra wat is je email ? ) Sjanke, Perry, Betty ,Arie van Es,Corina Meijdam, Connie Brands, Eddy de Wit,Karin Schoemaker,Astrid van Zoest, Judith,Robert Houthuizen, Meester Vos ,K

  Natuurlijk ken ik ook monique van lieshout, Petra de Bruin ( ook buurmeisje petra wat is je email ? ) Sjanke, Perry, Betty ,Arie van Es,Corina Meijdam, Connie Brands, Eddy de Wit,Karin Schoemaker,Astrid van Zoest, Judith,Robert Houthuizen, Meester Vos ,Krantzen, juf Yntema, Juf Smit uit de 2e . Tafeltennisssen en de speelkwartietjes op het plein vervelen... Of 1234567 wie zal ik een kusje geven...wilmamolnar et *********.

  ds Jan Willem van der Meene..., 1967

  ?