Bekijk het volledige profiel van Wilma Laurijsen en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Wilma Laurijsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik heb veel lol gehad op deze ...

Ik heb veel lol gehad op deze school met mijn vrienden. Volgens mij niet veel geleerd.Had vaak bonje met de leraar Engels, Frans( die plotseling overleed op het schoolplein. niet door mij hoor!) Enkele namen die ik mij nog herrinner zijn van Pauline Vonk, Aby Scheltens, Bert Nieuwenhuizen. en van mijn vriendin Elly Woertman.

2004, Wilma Laurijsen

ik herinner mij juffrouw van R...

ik herinner mij juffrouw van Riet die mij altijd aan mijn oren trok als ik weer eens in de hoek moest staan Hoofdmeester Kleinbergen die erg uit zijn mond stonk. Mijn beste vriendin was Marja Schouten. Mijn eerste vriendje was Rob vd Heijden. Later kreeg ik "verkering"met Rob Boekhout. (sorry Rob ik lees dat het je veel verdriet heeft gedaan)andere namen die ik nog herinnner zijn van Anje vd Linden, Anja Nieuwendijk, Hilly Key, Marja Karel, Hanneke Westerning, Marga de Jong. Ik heb een fantastische tijd gehad op deze school met al mijn vrienden.

2004, Wilma Laurijsen
?