Wilma Kooiman

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Kooiman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma Kooiman heeft 25 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De MTS-kantine, de kookluchtjes op de gang, de kapel en de oude gladde tegeltjes in de gangen.

  De MTS-kantine, de kookluchtjes op de gang, de kapel en de oude gladde tegeltjes in de gangen. Ik ben gek op van die oude gebouwen. Verder natuurlijk de busreis met de bus van De Snelle Vliet waarin wij altijd op de achterbank zaten. En de leraren Vermeij, Bouw, Van den Hoorn en de rest.

  Saldenuscollege, 1990

  Bijna alles hier was leuk.

  Bijna alles hier was leuk. Gewoon teveel om op te noemen. In havo 4 blijven zitten. 'k Had een verkeerd vakkenpakket gekozen, maar vond het niet erg. De laatste twee jaren had ik vooral niet willen missen. Eerst even een vreemde eend in de bijt toen ik de 4e over moest doen, maar al snel gewend. Geweldige tijd gehad! Nog steeds contact met een paar meiden die ook mee op examenreis gingen en verder kom ik nog wel eens een oud-klasgenoot tegen op de school waar ik nu werk en waar zij hun kind(eren) hebben zitten. Toen ik in havo 4 bleef zitten, bleef de andere Wilma Kooijman ook zitten en zaten we regelmatig bij elkaar bij bepaalde vakken. Gelukkig schreef je onze achternaam verschillend, zodat er sprake was van Wilma i en Wilma ij of van Willemien en Willemijn.

  Guido de Bres, 1984

  De Fancy-fairs, de pijptabaksgeur van meester Scholten en de liefste juf: Erna van der Staaij-de Klerk.

  De Fancy-fairs, de pijptabaksgeur van meester Scholten en de liefste juf: Erna van der Staaij-de Klerk

  De Sinnema, 1978

  ?