wilma kleyn

Kent 2 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wilma kleyn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wilma kleyn heeft 8 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  heb een leuke tijd op deze school gehad,was na de mavo een school waar ik niet veel meer hoefde te leren.

  heb een leuke tijd op deze school gehad,was na de mavo een school waar ik niet veel meer hoefde te leren.kan me niet veel namen meer herinneren uit die tijd.maar zag hier *thea wilms*ook op deze pagina en als het de goede is heb ik met haar nog jaren samen gewerkt en gevoetbald.

  Scholengemeenschap Marianum, 1973

  kan me herinneren dat ik bij meneer frank farjon in de klas zat en op de dag dat ik verhuisde mijn verkeersexamen s`morgens had.

  kan me herinneren dat ik bij meneer frank farjon in de klas zat en op de dag dat ik verhuisde mijn verkeersexamen s`morgens had.ook kan ik herinneren dat de 2ling sonja en irene me niet lagen.(werd daardoor gepest).woonde toen die tijd met mijn 2ling zusje karin, diana en winfried(ook een 2ling)en mijn zusje ilonka op de rietzangerweg.kan me het speeltuintje ook heel goed herinneren waar*marcel* toen dicht bij woonde,en *jeanette*en*corinne* ook.(bij hun speelde ik wel eens).kan me nog een schoolreisje nar het amsterdams bos herinneren wat uitliep op een drama omdat er glas in het water lag.verschillende kinderen moesten toen medisch behandeld worden(waaronder ik zelf met een snee in mijn voet)

  Mussenstraatschool, 1973

  ?