Wilma Haring

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Haring en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Wilma Haring heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Wat ik mij kan herinneren: Er stond een barak op het schoolplein met 2 lokalen.

  Wat ik mij kan herinneren: Er stond een barak op het schoolplein met 2 lokalen. Op de kachel gooiden wij toen sinaasappel-schillen, dit gaf zo'n stank dat wij allemaal het schoollokaal moesten verlaten. Ik kan weinig namen van leerlingen herinneren uit deze periode, wel Marga Rozenboom, Liesje de Nennie (uit een dorp bij Nijmegen).

  2004, Wilma Haring

  Samen met mijn zus José Peperkamp zat ik op deze school.

  Samen met mijn zus José Peperkamp zat ik op deze school. Wat ik mij nog kan herinneren is, dat de school heel streng was en veel aan het geloof deed (bidden, naar de kerk, biechten) en dat ik in de 1e klas bij zr.Hermania zat. In de 2e klas zat ik bij juf Loijen (we zeiden alijd: met de box vol vlooien). Ik ben blijven zitten dus 2 jaar lang was zij mijn juf. Tijdens klas 2 of 3 werd de catechismus afgeschaft (moest je voordien allemaal uit je hoofd leren). In de 6e klas zat ik bij juf Giessen uit Groesbeek. 'sMorgens op het schoolplein zie ik nog zr.Gudelia staan met een grote schoolbel. We moesten allemaal in grote rijen staan en klas voor klas doodstil naar binnen lopen, in de klas naast de bank staan, goedemorgen zuster of juffrouw zeggen. Wij mochten niet gaan zitten voordat de juf achter een lessenaar op een verhoging was gaan zitten. Namen die ik nog kan herinneren: Bea Alwicher, Annie Pijman, Marian Awater, Wilma Leenders, Francien Janssen, Wilma Christ.

  2004, Wilma Haring
  ?