wilma devries

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wilma devries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wilma devries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel heel veel lol gehad op school, tijdens stages en buiten schooltijd met suzan, sjouktje, sarien, trees, dita en marion.

  Veel heel veel lol gehad op school, tijdens stages en buiten schooltijd met suzan, sjouktje, sarien, trees, dita en marion. En vele anderen! Toen zaten we nog aan de koperstraat. Met veel plezier les gehad, nog steeds leuk om aan terug te denken.

  Menso Alting College Mbo, 1987

  Maar 1 jaar op de havo gezeten, overgestapt naar het MBO.

  Maar 1 jaar op de havo gezeten, overgestapt naar het MBO. Met de klas op kamp geweest in Norg (op de boerderij van mijn ouders). Spagetti eten veel erg tegen dus vertrokken we op de fiets richting snackbar. Gezellige momenten beleeft in de restauratie van NS Groningen. Waar wachten op de bus al niet goed voor was!

  Geref. Scholengemeenschap G..., 1986

  Met veel plezier denk ik terug aan deze school! Logeren met Elsbeth bij meneer Kruiger thuis, dat was dikke pret! Veel aardige leerkrachten, goede tijd hebben jullie mij gebracht!.

  Met veel plezier denk ik terug aan deze school! Logeren met Elsbeth bij meneer Kruiger thuis, dat was dikke pret! Veel aardige leerkrachten, goede tijd hebben jullie mij gebracht!

  Prof Dr K Schilderschool, 1975

  ?