Wilma Devilee

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Devilee en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Wilma Devilee heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Vanuit de MMS in Leiden kwam ik in 4 MMS op deze school.

  Vanuit de MMS in Leiden kwam ik in 4 MMS op deze school. Heb erg moeten wennen, maar de lessen waren leuk, vooral die van Jacobs, Kiebert en Meinema (jonge leraar kunstgeschiedenis en tekenen!), Frau Fuss en onze klasseleraar Attevelt. Mijn vriendinnen waren Nan Jonkers, Lia Akerboom en Tessie Bruynzeels, die om de hoek woonde. O ja, 's winters schaatsen op de ijsbaan als we ons voor straf vroeg moesten melden!

  2003, Wilma Devilee

  Ik heb 4 jaar op deze school gezeten, in 4 verschillende klassen! Blijven zitten in II gym, en in december 1967 van III gym naar 3 mms.

  Ik heb 4 jaar op deze school gezeten, in 4 verschillende klassen! Blijven zitten in II gym, en in december 1967 van III gym naar 3 mms. Wegens verhuizing de mms afgemaakt in Haarlem. Ik heb dus heel veel klasgenootjes gehad, maar m'n beste vriendinnen op deze school waren Annemieke Zoet, Ria Vermeer en Annemieke v.d. Heyden (Spriet!). Hele leuke school was dit, markante leerkrachten (o.a.Savelkoul, Lavaleye, Kohlbeck, Oltheten, v.d. Laar en Hazen), leuke sfeer ondanks alleen maar meisjes in die tijd!

  2003, Wilma Devilee

  Ik heb hele goeie herinneringen deze school,vooral aan jufr.

  Ik heb hele goeie herinneringen deze school,vooral aan jufr. Debets, Raaphorst en natuurlijk mr. Witteman, minder leuk vond ik jufr. Erkelens, die boos op me werd omdat ik het kaarsje niet wou aansteken (dat durfde ik niet) en toen moest huilen. 1 keer in de week naar de kerk voor schooltijd en dan ontbijten op school met een flesje lauwe thee en boterhammen met vers gesneden kokoskaas van de kruidenier op de hoek.

  2003, Wilma Devilee
  ?