Ontdek PLUS

wilma Deters

Kent 0 personen

MARRIED , 5 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van wilma Deters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  wilma Deters heeft 16 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  leraren dhr Kraaienzank Wittenberg,Portier, Noor.

  leraren dhr Kraaienzank Wittenberg,Portier, Noor.Jansen de schat De in verval zijnde gymzaal,waardoor wij gymles hadden in de sporthal.van hr onrust De werkweek naar de Steeg bij Arnhem,Schoolfeestjes werden gehouden in het wijkgebouw aan de van vlotenlaan. en ik weet niet waarom ik niet op klassefoto's sta?? zeker net ff afwezig herken wel de klasgenoten . waar is iedereen toch gebleven .allemaal deventer verlaten of ??? zie (bijna) niemand terug.

  LEAO, 1970

  schoolreisje 3 dagen naar limburg in een jeugdherberg.

  schoolreisje 3 dagen naar limburg in een jeugdherberg.het grote speelplein met spelletjes ook na schooltijd.de lange gang en de bijzondere geur .klas 4en 5 op de dependance mavo ceintuurbaan ik woonde om de hoek dus het schoolplein was in die tijd ook ons speelterrein en iedereen woonde bij elkaar in de buurt.toch zijn veel namen vervaagd. heerlijke tijd .

  Finse School, 1961

  de werkweek naar terschelling 1974 mee waren o.

  de werkweek naar terschelling 1974 mee waren o.a. de leraren Coenen, wayers, Prins. Klasgenoten carolien van der mandele,Frances GebhardPatricia?, Hetty? Daisy Prins,Mischka Kaiser Geesje De Bruin ,Fransje Pfennig leuke zorgeloze tijd gehad. in de derde pas gekomen.dus niet 4 jaar lang lief en leed gedeeld.een reunie lijkt me wel leuk de eerste was al snel nadat ik van school was. ben nu wel benieuwd hoe het met iedereen is

  A.L.Dubelschool voor MAVO, 1973