Wilma Buytelaar

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Buytelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilma Buytelaar heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wat een ramp was deze school.

  Wat een ramp was deze school. Was er maar internet geweest, waar je informatie kon krijgen over opleidingen. Mijnheer Egeraat zat kettingrokend voor de klas, terwijl hij zwaar verouderde ingesproken banden afdraaide. Er klopte vaak niets van, waardoor je aan de totale informatie twijfelde. Mijnheer Egaraat had zijn favorieten, zo kan ik me nog herinneren dat hij tegen 1 leerling zei: "Mijnheer Sheikh, u hoeft deze test niet te doen, hoor, u heeft deze test al gehaald". Ook kreeg iedereen die op de begrafenis was geweest van een meisje dat verongelukt was, een voldoende voor de volgende test. Vreemd beoordelingssysteem. De lessen van Egeraat's dochter waren helemaal een aanfluiting. Ze gaf het vak 'Verre reizen', maar kon de namen van de oorden nog niet eens uitspreken. Na 1 jaar ben ik gevlucht. De school was een complete aanfluiting, maar wat zaten er veel leuke, interessante mensen met veel reiservaring in de klas. Daar kon je pas van leren! Ik kan me niet veel mensen meer herinneren. Ik ging om met Bert (uit Den Haag) en een blond meisje uit Rotterdam, haar naam weet ik niet meer.

  School voor Toeristische vo..., 1980

  Ik kan me niet veel herinneren, in de 5e of 6e klas leerde ik Lois Timmermans kennen.

  Ik kan me niet veel herinneren, in de 5e of 6e klas leerde ik Lois Timmermans kennen. Ze is gedurende de hele middelbare school (Zandvliet) mijn beste vriendin geweest.

  Van Heutszschool, 1966

  Fijne herinneringen aan Lois, arme leraren (o.

  Fijne herinneringen aan Lois, arme leraren (o.a.Geilvoet) als wij de slappe lach hadden...

  Christelijke Scholengemeens..., 1973

  ?