Wilma Bosch

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Bosch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wilma Bosch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb maar een jaar op deze s...

  Ik heb maar een jaar op deze school gezeten. Ik dacht het allemaal al te weten. Het kamp was heel leuk. Kan me er niet veel meer van herinneren wel dat het leuk was en dat we bij de militairen sigaretten gingen kopen. Meneer van Dijk herinner ik mij wel heel goed, wij komen (kwamen) elkaar nog weleens tegen (hahah ben ik niet veel veranderd in die 40 jaar, tjee wat een tijd)

  2002, Wilma Bosch

  Ik vond koken het leukste bij ...

  Ik vond koken het leukste bij was zuster Zesla (Sesla), verder heb ik mij niet altijd even netjes gedragen en van huiswerk toen hield ik al helemaal niet.

  2002, Wilma Bosch

  Ik zat meestal in de gedeelde ...

  Ik zat meestal in de gedeelde klas bv ik zat in de zesde maar moest in klas 5/6 zitten omdat de klassen te groot waren. Toen al. Ook mijn dochters zijn er allebei naar school gegaan. Als kind er op school en later in de ouderraad, met de enkele "meesters" die er toen ook waren. Ik heb de school zien bouwen maar ook weer zien afbreken. Helaas er staan nu 3 grote flats en er wordt een moskee gebouwd waar toen de kerk stond.

  2002, Wilma Bosch
  ?