Wilma Bos

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilma Bos en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Wilma Bos heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik vond het een leuke school.

  Ik vond het een leuke school.Ik kan me de gebroeders v d Mark erg goed herinneren en vooral die mevrouw van godsdienst.Kon de boel niet echt goed aan.Ik ging om met Conny Elkhuizen. Verdere klasgenoten:Jacqueline,Stella (ook op mijn bruiloft geweest)Bep Zandbergen en haar vriendin. Ik ben dr naam kwijt maar ze kon heel goed in een dialect praten. Ze woonde volgens mij op de Loosduinsekade.Juno v d Lugt, Woonde in dat grote huis in Rijswijk. Annemarie..., Annemarie...,Het is leuk om op deze manier weer eens contact te zoeken.

  Chr. Scholengemeenschap Maa..., 1980

  Ik kan me niet zoveel meer herinneren van die tijd.

  Ik kan me niet zoveel meer herinneren van die tijd. Volgens mij werd deze school ook wel de kakschool genoemd.Waarom weet ik ook niet.Ik herinner mij wel dat enorme hoge hek waar je moest wachten voordat de school openging.Ik zat wel bij juf Mooyman. Een ontzettend lieve juf

  Kleuterschool Scheepersstraat, 1967

  Ik was beste vriendin met marja oudshoorn en diana zuiderwijk.

  Ik was beste vriendin met marja oudshoorn en diana zuiderwijk.Wij deden altijd toneelstukjes voor de onderbouw.Die werden geoefend op de zolder van de school. Ik heb het er altijd erg leuk gehad.Wij gingen ook vaak op visite bij de leerkrachten.Barnhoorn,v.d Sloot Kouwenberg.Leuke leraren.Ik zou graag weer eens in contact komen met iemand van de klas.Ik heb nog geen reunie meegemaakt.

  De La Reyschool, 1969

  ?