Bekijk het volledige profiel van Wilma Bloem- de Jong en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

Wilma Bloem- de Jong heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

meneer Wimmenhoven : en jullie...

meneer Wimmenhoven : en jullie moeten kleuterleidsters worden !!, mevrouw Blom, meneer Sybrandi, die tussen de kapstokken stond te controleren of je ook te laat was en zo ja briefje halen. Klasgenoten: Rita Alink, Joke Hopman, Gonda ?, Anja Zimmerman, Wilma Pluim, Marleen Kollenaar, Dianne Rademakers, Desiree Toevank, Henriette Eerst voor een jaar op de Losserhof met geestelijk gehandicapten gewerkt en vervolgens 5 jaar als kleuterleidster in Borne gewerkt

2004, Wilma Bloem- de Jong

Leraren:Barends natuurkunde, ...

Leraren:Barends natuurkunde, vd Berg Engels, Waterman Frans, Michiels aardrijkskunde, Paalman tekenen. Klasgenoten: Nora Smit, Jeannette Bouwer, Johnny Grashuis, Rita Kwast, Pim van Veen Bij Barends vloog er nog wel eens wat door de lucht. Met Jeannet en Nora hadden we bij Paalman een project en mochten buiten fotos maken en er werd dan wel eens een puddingbroodje bij de Hema gekocht.

2004, Wilma Bloem- de Jong

Sterringa, Holvast, Beeftink, ...

Sterringa, Holvast, Beeftink, Pol, Wilmink de gymleraar die ik een keer heel hard in zijn buik moest stompen, voor hem een bewijs hoe sterk zijn buikspieren waren en rondjes lopen om de school natuurlijk met van die rode pofbroekjes aan.Klasgenoten: Nora Smit, Dick Abbink. Na 1 jaar mavo samen met Nora naar Bataafse Kamp gegaan.

2004, Wilma Bloem- de Jong
?