Ontdek PLUS

willy stokking

Kent 2 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in Groenlo

  Bekijk het volledige profiel van willy stokking en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  willy stokking heeft 15 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het was de mooiste tijd van mijn leven.

  Het was de mooiste tijd van mijn leven. Heb er heel veel geleerd, heeeeel hard gewerkt en ook zelfstandig geworden. We woonden boven het paviljoen,waar je werkte en dat was 's avonds erg gezellig. Veel onzin uitgehaald en heel wat afgelachen. Nu elke 5 jaar,al 30 jaar, naar de reünie,waar we elkaar weer ontmoeten en het net lijkt of je elkaar pas nog ontmoet hebt. Hoop dat het nog lang door kan gaan.

  Inservice Z-opleiding Hendr..., 1971

  Echt een ouderwetse school.

  Echt een ouderwetse school.Juffr. Arp, waar de meeste bang voor waren en die me aan de oren door de gang heeft getrokken.De lieve juffr. Jeronimus die we eens opgezocht hebben in Velp, waar ze toen woonde.De geweldige meester Veldman, heel wat anders dan zijn opvolger Balledux.Mijn vader was penningmeester en ging ik vaak mee langs de deuren om geld op te halen.Grote pannen chocolademelk werden bij ons thuis gekookt als er sinterklaasfeest was op school. Mijn vader ging ook altijd mee, drie dagen naar Loosduinen met de zesde klas.

  De Vijverschool / School 16A, 1960

  Ik heb maar één jaar op deze school gezeten en de kinderverzorging gedaan.

  Ik heb maar één jaar op deze school gezeten en de kinderverzorging gedaan.Ik zag er erg tegenop,maar heb een heel leuk jaar gehad.Mooie oude school met mooie marmeren trappen en hoge lokalen.Erg veel plezier gehad vooral met mijn grote vriendin(toen),Margreet v.d. Sluis.Vooral het stage lopen op de kinderkamer was altijd lachen geblazen.In de pauze naar het bakkertje om de hoek,o, wat slecht allemaal,haha.

  Koninklijke Nijverheidsscho..., 1970