Willy Rietveld

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willy Rietveld en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willy Rietveld heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat bij Juffrouw Boer in de klas.

  Ik zat bij Juffrouw Boer in de klas.

  De Woelwatertjes, 1970

  Op de breevaart 4 jaar LHNO en 2 jaar de INAS.

  Op de breevaart 4 jaar LHNO en 2 jaar de INAS. Je gaat natuurlijk een beetje puberen.Mijn zus andrea zat in de vierde klas kwamen wij als brugsmurfen binnen.Toen werd er al gezegd wat een herrie en grote monden hadden die ukkies. Ik vond meneer Schaareman dat was op de INAS een toffe peer ik ging al vroeg trouwen toen ik 18 jaar was had ik hem een kaartje gestuurd.Hij is niet geweest op de receptie maar die kaart die ik terug kreeg heb ik nog steeds. Mevrouw Kooiman kon zo lekker je vingers dubbel duwen,dat je haar wel een klap tegen haar vetten haarbos wilde geven. Juffrouw van Beelen ik moest mondeling examen voor naaldvakken,ze zei dit heb ik in heel mijn loopbaan nog niet meegemaakt dat ik zo moest lachen tijdens het afnemen van een mondeling examen. Wij kregen les van Frans van de Berg was ook onze klasseleraar,tijdens de les liet ik een klappertjes pistool afgaan iedereen schrok zich rot maar je had zijn gezicht moeten zien. De klasseavonden met de lts er waren heel veel jongens uit Haastrecht Bijna alle meiden uit Stolwijk had wel verkering met 1 van hun. Stonden ze allemaal lekker te zoenen voor het raam van de docentenkamer.Dat mocht niet van Frans de concierge van het b gebouw. Playbackmiddag dat was ook heel leuk,om een keer mee te doen. Alwina,Ilonka,Rita en ik zouden Kiss nadoen,was echt schitterend. Het jaar erna hadden we niet zoveel zin om mee te doen,maar je moest er naar toe van Frans van de Berg toen zijn wij hem gesmeerd maar ja toen moesten wij natuurlijk 2 uur terug komen met heel de klas.

  DE BREEVAART, 1978

  Eerste klas hadden wij juffrouw Ooms lieve juffrouw die was in verwachting zijn we nog op kraamvisite geweest.

  Eerste klas hadden wij juffrouw Ooms lieve juffrouw die was in verwachting zijn we nog op kraamvisite geweest. tweede klas Meester Hietbrink niet zo goed mee gemaakt ik had in dat jaar de ziekte van Pfeiffer dus niet veel op school geweest maar wel overgegaan. Derde en de vierde klas meester Diepenhorst die spaarde rijksdaalder ik meen van 1969 met 2 visjes ofzo als je die voor hem had kreeg je natuurlijk een andere rijksdaalder van hem en een plaatje mocht je uitzoeken je was helemaal blij dat je dat kreeg van de meester Vijfde klas meester Vermij was wel leuk nooit geen last gehad van die man of het kwam omdat hij mijn zus Irene met een liniaal ooit eens tegen haar oor heeft geslagen,toen is mijn moeder natuurlijk bij hem geweest. Zesde klas meester Visser,met zijn telkens toch de zelfde trukjes en zijn pakje camel zonder filter altijd te roken in de klas. Was best een leuke tijd,handwerken met juffrouw ygeltje ik moest nog een keer van haar op de gang staan ik zat haar uit te lachen midden in haar gezicht. Figuur zagen vond ik altijd erg leuk om te doen dan ging je met zijn allen in de grote hal zitten vond ik wel gezellig. Onze klas heb nog mee gedaan aan een wedstrijd ieneminemusical was wel leuk met zijn allen naar een televisiestudio we hebben niet gewonnen,dat is jammer maar het aandenken hangt nog steeds in de Hazelmuis in Stolwijk.

  O.L.S. 1, 1972

  ?