Willy Poldervaart

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willy Poldervaart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

  Willy Poldervaart heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Nadat ik op de Lagere school in de Naarderstraat heb gezeten(zie foto met Juf.

  Nadat ik op de Lagere school in de Naarderstraat heb gezeten(zie foto met Juf.Vijverberg 2kl)moest ik omdat ik over de brug van Soestdijksepl. woonde(in de Driebergenstr.) kwam ik op deze school. Hij heette toen Mr.J.J.L. v. den Brugghenschool in de Harmelenstr. Ik kreeg een hele fijne Meester. Dhr. den Engelse!! Het Hoofd was Dhr. Dreyer.Leuke herinneringen aan deze periode.Meester den Engelse kwam ook op onze Verlovingsreceptie...Foto staat ook bij mijn map.Op de speelplaats sta ik naast! de meester met wapperende haren.

  2008, Willy Poldervaart

  Een ouderwetse school met een lande gang.

  Een ouderwetse school met een lande gang. Als we overbleven zaten we rond een grote ronde kachel. de muzieklessen van Dhr.Marius Borstlap waren heel fijn. Directeur was Dhr. v. Leeuwen.De Methodiek en Didactieklerares vond ik fijn. Sjaan Mosterd,Wil Stavleu,Loes Barendse zijn wat namen die me tebinnen schieten.

  2008, Willy Poldervaart

  Fijne school(mulo)Leraren:Dhr.

  Fijne school(mulo)Leraren:Dhr.Damen(Franse leraar),Dhr.Galjema(Engels,biologie)Juf. de Greef(Wiskunde) Klasgenoten;Astrid Nieuwveld(overleden),Klara Rijsdijk,Henny Schippers,Benny Sumantri,Arie den Dulk( Kukkie),Cor v.d. Pol,en natuurlijkTom Poldervaart,waar ik mee getrouwd ben. Onze leuke schoolreis in "De Olde Vechte" te Ommen,o.a. de avondwandeling met zijn allen in het Bos.De organisatie had een skelet in een boom gehangen.....brrr.

  2008, Willy Poldervaart
  ?