Willy Wehrmeyer Mulder

Kent 10 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willy Wehrmeyer Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willy Wehrmeyer Mulder heeft 4 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De grote klok bovenin een hoek op de gang.

  De grote klok bovenin een hoek op de gang. Ik kon met 4 jaar al klokkijken, maar een juf zei het gauw voor toen ik het uit stond te rekenen, daar was ik boos om. Het hoofd heette juffrouw Manni en woonde aan de Putsebocht.

  Wilhelmina kleuterschool, 1951

  Ecabo, applicatiebeheerder.

  Ecabo, applicatiebeheerder

  de Voorde, 1991

  Volgens mij was het inderdaad Zwederstraat, hoek Putsebocht, met een wit schoolgebouw ernaast (noemden we toen de nieuwe school) Dit was een z.

  Volgens mij was het inderdaad Zwederstraat, hoek Putsebocht, met een wit schoolgebouw ernaast (noemden we toen de nieuwe school) Dit was een z.g. "Maartschool", daardoor moest je nog een half jaar 7e klas doen als je naar HBS of MMS ging (septemberscholen) Heb nog een foto uit 4e of 5e klas met meester J.C. van Rietschoten en een foto met meerdere klassen bij elkaar op Schiphol. Als iemand belangstelling heeft hoor ik dat graag, dan kan ik ze inscannen en doormailen. Ik zat in jongste groep van een combi-klas (2 leerjaren bij elkaar)1e klas bij juffrouw Treurniet. 2e t/m 5e klas bij meester van Rietschoten en 6e en 7e bij hoofdonderwijzer Huiszoon(speelde viool). Namen die ik mij herinner zijn o.a.: Theo en Leo van Krimpen(tweeling), Marijke de Waard (vader groentewinkel, minstens 7 zussen 230247) is later getrouwd met Andries de Deugd,zat ook op deze school (vader ouderling van Putsepleinkerk); Betty Ruuls, Mieke Brouwer 220247, Hanny de Jong 011246, Marja Kroeze, (is heel erg ziek geweest toen ca. 9 jaar was, vader zuivelwinkel) Cor Beukema, Gonda Beukema (vader groetewinkel, Roy Windrich (van indische afkomst, kon zelf kroepoek bakken!) Pietje Kool, Annette Voordendag, Trudy van der Ham 141146, 2 broers: Theo en Gerbrand, 1 zus: Bela (vader bakkerij op de Hillevliet (is er nog steeds volgens telefoongids)), Chris de Harder (rood haar, vader politieagent?), Herman Houweling, Willy van der Spek, Keessie Horsman, Jan Erkelens en ..... wie weet er nog meer?

  Paul Krugerschool, 1953

  ?