Bekijk het volledige profiel van Willy Methorst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Willy Methorst heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Juffrouw Groenemeyer van de 1e...

Juffrouw Groenemeyer van de 1e klas zal ik nooit vergeten. De stereoscoop vond ik wonderbaarlijk. De zomer vóór de 2e klas brak ik mijn arm. Moet je eens proberen: links schrijven met een kroontjespen. Mijn 3 oudere zussen hebben ook op deze school gezeten.

2004, Willy Methorst

Ik kwam halverwege de 2e klas ...

Ik kwam halverwege de 2e klas op deze school. Hiervoor woonde ik in Utrecht. Ik vond het een erg leuke school. De sportdagen op het atletiekveld en natuurlijk het schaatsen op het schoolplein. Het zingen en de toneelstukjes in de Aula. Toen ik in de 3e zat was deze klas samengevoegd met de 4e. De leraar heette volgens mij meneer Sellers.

2004, Willy Methorst

Meneer van de Sande met het ee...

Meneer van de Sande met het eeuwige shaggie in zijn mond. We hadden ook 2 leraren die Maas heetten. De ene gaf Nederlands, de andere gaf wiskunde. Ze hadden allebei ook hetzelfde type auto. Het merk weet ik niet zeker meer. Ik dacht een NSU. Aan meneer de Wolf heb ik niet al te beste herinneringen. Ik heb Mulo A met wiskunde gedaan. Deze jaren heb ik altijd naast Margitta (?) Somers gezeten. In mijn klas zat ook Marie-José Naaykens (?). Het schriftelijke eindexamen werd op de Willem II gedaan. Voor het mondelinge examen moesten we naar Den Bosch. Ik heb toen in de auto van dhr. Pauw gezeten.

2004, Willy Methorst
?