willy nugteren luiken

Kent 1 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willy nugteren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  willy nugteren heeft 3 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me Juf Ham nog herinneren (zal ze nog leven?) En Juf Richtering.

  Ik kan me Juf Ham nog herinneren (zal ze nog leven?) En Juf Richtering. Op de gang/in de hal van de school stond een kleibak, ook waren daar gootsteentjes. Het was altijd leuk om af te wassen (toen nog wel) Achteraan op de gang was het gymlokaaltje. Door de struiken kon je naar de Scheepstraschool kijken en dan dromen over de toekomst op de "grote school".

  Kleuterschool De Rozeknop, 1962

  Hier heb ik de oncologie-opleiding gedaan.

  Hier heb ik de oncologie-opleiding gedaan. De SOIG was inmiddels ACADE geworden. We zaten nog wel aan de van Houtenlaan. Alleen de eindpresentatie was al in "het kasteel" aan de verlengde Visserstraat. Ik vond dit een ontzetten leuke en leerzame tijd, vooral ook veel van elkaar geleerd. Ik weet nog de patholoog-anatoom, met zijn Tupperware bakjes achterop de brommer. De inhoud van de bakjes laat zich makkelijk raden, het was immers een oncologie opleiding. Met handschoenen werd de inhoud uit de bakjes gehaald en aan ons getoond. Met diezelfde gehandschoende hand werd vervolgens een krijtje gepakt om e.e.a.op het bord te schrijven. Toen bij de volgende les de docent hetzelfde krijtje pakte ging er een golf van walging en afschuw door de klas heen. Ik heb de opleiding vanuit het Delfzicht gedaan met Marielle van Veen. Af en toe kom ik nog wel een oud-medecursist tegen tijdens een congres of symposium.

  ACADE Academie voor de gezo..., 1999

  Ik heb hier de pulmonologie opleiding gedaan.

  Ik heb hier de pulmonologie opleiding gedaan. Het was een leuke tijd, veel gelachen en veel geleerd.

  SOIG (Stichting Specialisti..., 1993