willy lameijer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willy lameijer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  willy lameijer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  mevr.

  mevr. De Lange die op zo'n hoge stoel voor de klas zat. De afschuwelijke "schoolmelkflesjes". Juffrouw Van Rij uit de eerste klas, van wie ik nog steeds "mijn eerste rapport" heb bewaard. Mevr. Smit, een heel leuke en lieve lerares. De heer Lakerveld, meneer Schram.

  school m/d bijbel, 1964

  heel veel plezier gehad in de 2e en 3e klas.

  heel veel plezier gehad in de 2e en 3e klas.Wij (mijn tweelingzus Hannie en ik) zaten in 2l en in 3l, klassen waarin ook Latijn gevolgd werd. Dat werd gegeven door de heer Postma, een heel aardige man, maar lesgeven was niet zijn sterkste kant. Gevolg was dat velen Latijn voor gezien hielden. Maar vanaf de vierde klas werd het echt leuk, met de nieuwe leraar Leo van Luijk uit Schiebroek. We zaten met zes meiden bij hem en gingen echt leuke teksten vertalen. Een paar medeleerlingen uit al die jaren: Frans Harryvan, Jan Ramakers, René v.d. Male, Piet Lucas, Wia Vonk, Leny de Buck, Tine Barendregt, Rob v.d. Horst (ging toen in Amsterdam studeren), Dik Baksteen, Jan v.d. Schans etc. Met Geraldine v.d. Linden heb ik nog steeds contact; wij hebben in Leiden nog in hetzelfde huis op kamers gezeten. Leraren aan wie ik leuke herinneringen bewaar: De Heer, Den Hoed, Simonis, V.d Spek. En de bijzonder aardige concierge men. V. Ostende.

  CSG Blaise Pascal, 1970

  ?