Ontdek PLUS

Willy Arentsen

Kent 18 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Willy Arentsen en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Willy Arentsen heeft 0 klassenfoto's en kent 18 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Directeur was Pa de Ruyter, van de oude stempel, autoritair, rechtlijnig en duidelijk dé directeur.

    Directeur was Pa de Ruyter, van de oude stempel, autoritair, rechtlijnig en duidelijk dé directeur. Ook lerraar wiskunde Salemink en de arme leraar de Bruin. Veel geplaagd en gepest,lokte het ook wel zelf uit en kon dan tot ons genoegen furieus reageren. Gaf dan maar geen les en we kregen dus ook daardoor geen huiswerk. Niet zo netjes allemaal, maar ja. de puberteit .... De popmuziek begon met Elvis Presley, de Rolling Stones, Radio Luxemburg en vooral de Twist met Chubby Checker. Mooie tijd!!! Ook de eerste echte verliefdheden en uitgaan.

    Openbare (M)ULO-school, 1956

    Studie Orthopedagogiek aan de Kath.

    Studie Orthopedagogiek aan de Kath. Univ. Nijmegen. Zeer goede herinneringen aan mijn opleiders, vooral Prof. Dr. J(joep) Dumont. Ook bekwame docenten als Luc Stevens,Prof. Kok, Tine in den Kleef, Jan van Dijk. Eerst aan de Berg en Dalseweg met het Ambulatorium, daarna vele locaties in de stad en uiteindelijk de Erasmus-laan. Woonde aan de St. Annastraat, schuin tegenover een groot Studenten-huis. Scriptie samen met Marja van der Kroef over de motoriek bij Kephart. Eerste jaar veel filosofie-colleges met Anton v.Duinkerken, Jan Plat, han Fortmann en Anna Terruwe.Colleges van de fam. Prick. Studentenkerk zeer progressief en daarnaast de bezettingen in 1968 van de Aula, woelige en boeiende tijden.

    KUN Pedagogische en andrago..., 1967

    Veel gelachen, eindeloos gekaart in de rookvolle kantine en lange schooldagen (van 9.

    Veel gelachen, eindeloos gekaart in de rookvolle kantine en lange schooldagen (van 9.00 uur tot vaak 16.50 uur). Strenge winters met koude fietstochten vanaf Varsseveld. Plezierige lessen handenarbeid/ tekenen van mevr. Rienks, maatschappijleer van de kritische mar wel aan het denken zettende hr. Bol en voor mij als a-musicale de zanglessen met toonladders van dhr. Verwey. Leuke klas met veel een goede sfeer.

    rijkskweekschool, 1960