willy-anne van Gool

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willy-anne van Gool en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  willy-anne van Gool heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat op de montesoriekleuterschool bij zuster Francina, zo heette ze geloof ik.

  ik zat op de montesoriekleuterschool bij zuster Francina, zo heette ze geloof ik. Ik vond het een hele fijne tijd, waarin we heel veel leuke dingen deden. Vooral dansen en muziek. Ik heb nog een leuke foto van deze school maar weet neit zoveel namen mee. wie herkent zich ergens in? willyanne van gool

  Mariaschool voor Rooms Kath..., 1952

  De school was toen nog een nonnenschool, ik herinner me zuster Margaretha, Cherubina en juffrouw van de eerde, en juffrouw stockmans.

  De school was toen nog een nonnenschool, ik herinner me zuster Margaretha, Cherubina en juffrouw van de eerde, en juffrouw stockmans. Ik kwam in de derde klas op deze school en ik ben benieuwd of ik nog mensen terug vind. Er was een achtertuin, waar de nonnen konden bidden en de school was van binnen donkergroen en rood. Ook was er vooraan het klooster, waar je soms mocht komen. Er was een beeldje van een negertje met een handje waar je een centje op kon leggen, dan trok je aan een hendeltje en de hand ging naar de mond, waar het centje dan in verdween, prachtig vond ik dat!

  Sint Annaschool, 1954

  De tekenlessen van Ernst van de Wetering waren voor mij het leukste.

  De tekenlessen van Ernst van de Wetering waren voor mij het leukste. Verder herinner ik me heel goed de leraren en leraressen, Hr. Weusten, Hr van SChaik, hr van Leur, Hr Elzakkers, Juffrouw Roozen, Hr Zandbergen. Deze laatste zou wel trots op me zijn geweest. Ik haalde altijd 2- en en 4-en voor frans. Nu spreek ik het heel graag en Frankrijk is mijn favoriete land. leuk he? Ik zou het leuk vinden om met mensen in kontakt te komen van mijn jaar.

  Don Bosco MAVO, 1960

  ?