willie van Voorst

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willie van Voorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  willie van Voorst heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik heb niet echte favoriete herinneringen.

  Ik heb niet echte favoriete herinneringen. Deze school was vooral streng en jongens werden als het grootste kwaad beschouwd. Nogal moeilijk met een jongensschool vlak naast een meisjesschool. Ik heb er best wat geleerd, maar echt heel gezellig was het niet. De kookles van juffrouw Bechtold, wat een pietje precies en toch lukte het om het eten wat je niet lustte in je schortzak in een plastic zakje te gooien. En strijkles en huishoudkunde, die naam weet ik niet meer. En naailes, hoe vaak ik wel niet na moest blijven want naaien en kletsen ging niet samen, dus had ik het niet af. Want kletsen was mijn grootste hobby op school en dat werd niet gewaardeerd.

  2004, willie van Voorst

  Ik weet nog dat Meester Hagens zijn rijbewijs haalde en dat wij toen in zijn auto op het schoolplein een rondje mochten meerijden.

  Ik weet nog dat Meester Hagens zijn rijbewijs haalde en dat wij toen in zijn auto op het schoolplein een rondje mochten meerijden. Dat was een hele happening. Ik herinner me ook het kerstfeest met de mooie verhalen en het zingen met juffrouw Bosch.

  2004, willie van Voorst
  ?