Willie Stolp

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willie Stolp en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willie Stolp heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  het was een leuke school maar wel gezellig leuke herinneringen.

  het was een leuke school maar wel gezellig leuke herinneringen. In een tussenuur bij de wc uit het raam klimmen en bij mijn vriendin haar moeder koffie gaan drinken of wat lekkers halen of stiekum een sigaret roken de concierge men bot zei er niet veel van en die andere men de bruin die later men bot opvolgde ook niet zoveel ja dat het raam open moest en dansen op de theoriegang met onze draagbare radio en men de bruin voor de gek houden of je eten aan laten branden als je het niet lustte tijdens de kookles. Ik heb hier een fijne tijd gehad met fijne leraren men van dijk de gymleraar men de gans van bio of segler van koken en men buining van engels daar heb ik nog een keer een optreden van gezien als AG and Kate en men Kroes de directeur. Een fijne school.

  De Toorts, 1974

  Een kleine school wel gezellig met een streng schoolhoofd Men Westdijk Het was wel een goede voorbereiding op verdere opleidingen wat ik mij het best herinnerde was de tandartsbus die voor het schoolplein stond en stonk en met de bus naar zaltbommel voor

  Een kleine school wel gezellig met een streng schoolhoofd Men Westdijk Het was wel een goede voorbereiding op verdere opleidingen wat ik mij het best herinnerde was de tandartsbus die voor het schoolplein stond en stonk en met de bus naar zaltbommel voor de zwemles in een overdekt zwembad en dat als je te diep in het water lag je in een haak moest zwemmen om hoger in het water te leren zwemmen dat vergeet ik niet meer.

  Den Beemd, 1968

  ?