willie ebner

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willie ebner en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  willie ebner heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mr Spee was mijn leraar.

  Mr Spee was mijn leraar.Ik herinner me de vacanties die we hadden ieder jaar . Voor een week gingen we naar een andere stad en wisselden om met die kinderen van die plaats, die dan naar Den Haag kwamen. En ik mocht altijd de flesjes melk rondom de grote kachel zetten, zodat de melk warm werd .Ik woon nu in Penticton Canada sinda 1973.Misschien helpt het als ik laat weten waar ik woonde in DenHaag, het was in de Cartesiusstraat 195, bij de Fahrenheitstraat, er was een melkwinkel op de hoek en een cafe aan de overkant. ik heb of had 3 broers en 4 zusjes. Zo misschien helpt dat een beetje.

  Openbaar Lager Onderwijs, 1944

  Ik had het erg naar mijn zin op deze school.

  Ik had het erg naar mijn zin op deze school.Ik herinner mijn leraar Mr. Dhont als streng maar ook rechtvaardig als je je best deed.Ging soms met kinderen uit de klas bij hem thuis een kopje thee drinken. Kan me niet veel namen herinneren , zo ik hoop dat iemand zal zeggen , o ja die naam ken ik nog wel.

  openbaar mulo, 1950

  ?