William van Diepen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van William van Diepen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  William van Diepen heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het eerste jaar was het wel aanpoten.

  Het eerste jaar was het wel aanpoten. Jaar twee en drie was heel gezellig. Commerciële Economie richting, kleine klas. We kregen onder andere les van de heer Vlaming, onze klassenleraar, die ook een reclame bureau had. Met mijn mondeling redelijk gematst door de engelse lerares (bedankt mevrouw Bus), zodat ik net aan slaagde. Leuke leraren gehad. Daarna had ik het wel gezien met leren en ben bij het naastgelegen Turien & Co gaan werken.

  Mr. J.L. de Bruyn Kops scho..., 1981

  Leuke tijd geweest.

  Leuke tijd geweest. Geslaagd met een pretpakket. (minste aantal uren les in het examenjaar) Leraren waren OK, behoudens Frits K. Op een of andere manier mocht hij me niet, of zo. Veel extra uren bij hem terug moeten komen. Voordeel was wel weer, dat ik dan sigaretten voor hem moest halen. Kon ik de tijd een beetje rekken.

  Sint Paulus Mavo (heet nu a..., 1977

  In het begin waren klas 5 en 6 kleine klassen.

  In het begin waren klas 5 en 6 kleine klassen. We zaten dus bij elkaar in een zogenaamde combinatieklas. De heer Mosch was beide jaren onze meester. Leuke tijd gehad. In klas 5 nog een toneelstuk gespeeld. (Rovers en Juwelen)Onlangs nog reuni geweest i.v.m. 25-jarig bestaan. Was erg leuk.

  Sint Maarten, 1975

  ?