willemien baksteen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willemien baksteen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  willemien baksteen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Op een keer schafte de school een filmprojector aan.

  Op een keer schafte de school een filmprojector aan. Dat was een geweldige aanwinst. In plaats van dia's kijken, werd het nu echte film. Meester van Kessel had nog wel wat moeite met de bediening van het apparaat, hetgeen enig geduld vroeg van ons, leerlingen, maar ik herinner me de leuke sfeer in het lokaal als de luxaflex dicht waren en we in het donker afwachtten wat komen ging.

  2004, willemien baksteen

  Ik herinner me nog van de latere jaren dat er verkeersborden in de gangen geplaatst werden en dat het beslist enige tijd kostte om van de ene naar de andere kant te komen.

  Ik herinner me nog van de latere jaren dat er verkeersborden in de gangen geplaatst werden en dat het beslist enige tijd kostte om van de ene naar de andere kant te komen. De dekaan, meneer Hanssen als ik me goed herinner, reed door de gangen op een fiets. Er waren geregeld opstoppingen waarbij de kluwen leerlingen in de gangen zo groot was dat de spaanplaten muren werkelijk bol stonden. Ook herinner ik me de lessen van de biologieleraar dhr Apon, die op een hem geheel eigen (en ieder ander vreemde)wijze ons de wonderen der natuur bijbracht.

  2004, willemien baksteen
  ?