Willem Zeeman

Kent 0 personen

RELATION , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willem Zeeman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Willem Zeeman heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  IK heb er enorm plezier gehad alleen ben namen van klasgenoten en leerkrachten kijt.

  IK heb er enorm plezier gehad alleen ben namen van klasgenoten en leerkrachten kijt. Wel herinner ik me dat we typles kregen van scheidegger. Er was ook een meisje genaamd Betty en of nu zij of een ander meisje het was weet ik niet meer maar er woonde ook één in Drachten. Veel lol, naar Ameland nog geweest. één van de leraressen heette meende ik ADA en er was ook een Harry?. Verder heb ik daar Status Quo en Queen leren kennen, ik houd nog steeds van deze muziek. Gezellig samen eten dat was leuk.

  vormings centrum, 1975

  Meester hamming, gooide altijd met sleutels in de tijd, en als noodlokaal hebben we een tijd achter de kerk gezeten.

  Meester hamming, gooide altijd met sleutels in de tijd, en als noodlokaal hebben we een tijd achter de kerk gezeten. Clara Beugelink de dochter van het hoofd. Toen mijn beste kameraad Arjan ter Veen. Meester Smit van dominee Grutter kregen we godsdienstles. Meester Medendorp niet te vergeten. Leerlingen als: Pieter Groen, Op 16 september hebben we een reuze gezellige Reunie gehad , na 35 jaar elkaar weer zien was echt super Maaike koopmans, Rennie van de Heide, Agnes Kuiper, Hilly de Jong, Anne Slager, Broer de Vries, Gerrie ter veen Veen. Ook juf v/d Heide herinner ik mij nog goed omdat ze bij de doop was van mij, m'n ouders en broer. Zou graag in contact willen komen met oud leerlingen. mij e mail adres *********************

  Joh Bogermanschool, 1966

  Leuke school, als ik me goed herrinner was meester v/d Heide daar praktijk leraar en het practische gedeelte werd gegeven op het slachthuis aan de zaagmuldersweg.

  Leuke school, als ik me goed herrinner was meester v/d Heide daar praktijk leraar en het practische gedeelte werd gegeven op het slachthuis aan de zaagmuldersweg. Het theoretische gedeelte op een andere lokatie zodat we altijd moesten fietsen en/of lopen. Wie ik me nog herrinner is Rob (een jongen met rood haar toen een beste vent, en als enigste meisje was dat geloof ik Wietske).

  slagers vak school, 1977

  ?