Willem van de Haar

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willem van de Haar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willem van de Haar heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ik zat op deze school, maar ik vben twee keer blijven zitten dus ik zou heel veel namen in kunnen vullen.

  ik zat op deze school, maar ik vben twee keer blijven zitten dus ik zou heel veel namen in kunnen vullen. Mijn favoriete leraar was dhr van Gent, hij had ook een dochter op school barbara. Ik ging veel met Frits Mulder om en ben veel keren bij zijn, inmiddels overleden vader, op de boerderij geweest. Ik zou het erg leuk vindenom nog een contact te hebben met leerlingen van die tijd en wellicht is het leuk om eens onder het geenot van een borrel wat oude herinneringen op te halen. Ik heb nog wat namen: Petra Barende, Jolande van Zutphen, Carla Molenbeek, Rudie Smink, een drietal mensen die kwamen van een school voor slechthorenden en nog veel meer dus als je me nog herkend neem eens kontakt op. Lijkt me gezellig. Ik weet nog een herinnering, ik werd er bij mw. van Os, frans, altijd uitgestuurd en ik heb haar eens een roos gegeven omdat ik er voor de 50 ste keer was uitgestuurd.

  Koningin Julianaschool MAVO..., 1971

  Ik zat in de klas met Arie de Jong, Ronald Schiltmeijer, Bertie van den Aakster en anderen.

  Ik zat in de klas met Arie de Jong, Ronald Schiltmeijer, Bertie van den Aakster en anderen. Een hele leuke tijd gehad. Zou graag nog eens een borrel wilen drinken met jongens en meisjes uit die tijd.

  Openbare Lagere school 'Pri..., 1964

  ?