willem spoel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willem spoel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  willem spoel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Van 1962 t/m 1964 waren dit mijn schooljaren hier, vlak bij huis want het was in dezelfde straat.

  Van 1962 t/m 1964 waren dit mijn schooljaren hier, vlak bij huis want het was in dezelfde straat. Graag zou ik weer eens in kontakt komen met klasgenoten van toen. Zelf ben ik woonachtig buiten Nederland maar vrij regelmatig ben ik in de buurt van Barneveld.

  2008, willem spoel

  Van 1959 t/m 1962 was dit mijn school en weet me ter herinneren dat meester Veerbeek in de derde klas mijn klasseleraar was, kreeg nogal eens om mijn oren van deze beste man en in de 4de klas was meester Manné onze leraar.

  Van 1959 t/m 1962 was dit mijn school en weet me ter herinneren dat meester Veerbeek in de derde klas mijn klasseleraar was, kreeg nogal eens om mijn oren van deze beste man en in de 4de klas was meester Manné onze leraar. Zelf woon ik nu al weer 32 jaar in Spanje maar ben regelmatig in Nederland en zou het leuk vinden om weer eens mogelijke bekende gezichten weer te zien.

  2008, willem spoel

  Ja dat is lang geleden maar wat ik me goed kan herinneren is dat we veel met klei mochten spelen en ik dacht dat Mevr.

  Ja dat is lang geleden maar wat ik me goed kan herinneren is dat we veel met klei mochten spelen en ik dacht dat Mevr. Maas onze juffrouw was

  2008, willem spoel
  ?