Ontdek PLUS

Willem Smit

Kent 71 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Willem Smit en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Willem Smit heeft 0 klassenfoto's en kent 71 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ik kan me alleen nog het gebouw herinneren.

    Ik kan me alleen nog het gebouw herinneren.

    Kleuterschool de Drie Popul..., 1953

    In examenklas met Janine (Corrie) Verhagen, Adri van Toledo, Els Roos, Derk v.

    In examenklas met Janine (Corrie) Verhagen, Adri van Toledo, Els Roos, Derk v. Os, Rob Smoor, Jan Hagedoorn, Sjors Horeweg, Rob Reijman, Gerard Briggeman, Pieter D. Bak, Jan Donker. Lessen van o.a. de Vin, Groeneweg en Sonneveld (Ne), v.d. Made (Gesch), Hupkens (Handv.), Vos(Cumi), Juin (Peda), v. Eijsden (Wis), v Oostendorp (Muz), Kuiper (Did.) Praktijklessen LO in de Clemensstraat (v. Gent.) Tinhout gaf prima lessen aardrijkskunde. Met hem en enkele medeleerlingen heb ik een natuurtentoonstelling ingericht in Rhoon (t.b.v. behoud v.d. Carnisse Grienden).De grienden bestaan nog steeds en ik zie daar regelmatig een ijsvogel. Tijdens biologie"lessen" van Versluis aquarium ingericht in het biokabinet o.a. met klasgenoot Gerhard Karreman (met wie ik nog steeds bevriend ben) Met Cor Baars (andere klas) ben ik t/m 1977 actief lid geweest van een Haagse autosportclub (kaartleesritten).

    Gemeentelijke Kweekschool, 1970

    Ik zat bij Henk Schaap en Appie Strijker in de klas.

    Ik zat bij Henk Schaap en Appie Strijker in de klas. Was goed bevriend met Arnold Richard (Mijnsherenlaan) en Robert-Jan Schaar (Zuidpleinflat). Ging ook om met Rein Giorgi (Millinxstraat), Jan Smits (Dordtselaan) en Hans Suiker (Putsebocht). Was verliefd op het goedlachse meisje met de kuiltjes in haar wangen, Els van Peppen (D'laan). Ik sta op de klassenfoto van de 5e klas (zie foto bij Appie) op de 2e rij 2e van links (achter Hannie). Rein staat links op de 2e rij en Els staat onderaan links. Andere klasgenoten: Elly Hense, Marja Reevers, Sietske Honderd, Wim Wolf, Tanja Wit, Jannes Mik, Eldert Swemmer,Lenie Rijsdijk,John Burggraaf Meester Wiersma heeft mij op de valreep nog schuinschrift aangeleerd nadat ik voor mijn toelatingsexamen voor de HBS was geslaagd. Ik woonde tegenover bakkerij Arkesteyn op de Dordtselaan.(mijn moeder heeft er tot haar 91e verjaardag gewoond,zij is ruim 100 jaar oud geworden en woonde in een verzorgingsflat bij het Zuidplein) De school is lang geleden gesloopt.

    ericaschool, 1955