Willem-Pieter Renwarin

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willem-Pieter Renwarin en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willem-Pieter Renwarin heeft 12 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  A.

  A.g.v. de fusies van de Venlose scholengemeenschappen, ben ik sinds 2002 werkzaam op deze school.

  Blariacum College, 2002

  Met nog andere Molukse leerlingen (o.

  Met nog andere Molukse leerlingen (o.a. Joseph Leftungun, Chris en Edison Rahael, Annies en Bram Renwarin) zat ik op deze school. Ik heb op de eerste en tweede klas gezeten en ik heb les gehad van jufr. de Beer. (Meneer Bos, hoofd van de school, scheen een hele strenge meester te zijn!) Het Moluks kamp lag ver buiten het dorp en we moesten dagelijks naar school lopen via het grote bos; de meisjes liepen zoals altijd voorop en de jongens achter. In het begin vond ik het maar een enge school, omdat het zo groot was. Overigens konden wij ons niet goed verstaanbaar maken, omdat wij toentertijd de Nederlandse taal niet beheersten. Het Maleis was onze voertaal. Alles ging in het gebrekkig Nederlands en veel gebaren. Door deze korte tijd op deze school kan ik mij niet veel dingen herinneren, maar wel wat zich in en rond het Molukse kamp afspeelde. In juli 1962 verhuisden wij naar Noord-Limburg: Reuver, gemeente Beesel, waar ik mijn lagere schoolperiode voortzette. Ik ben op zoek naar klassenfoto's tijdens mijn lagere schoolperiode in Nistelrode; als iemand mij kan helpen, heel graag!

  RK Jongensschool, 1960

  Vanuit het Molukse Kamp Donzel in Nistelrode (Nrd.

  Vanuit het Molukse Kamp Donzel in Nistelrode (Nrd.Br.) verhuisden wij (juli 1962) naar Reuver, gemeente Beesel. Ik kwam hier op de St. Lambertusschool aan de Past. Vrankenlaan. Tijdens mijn jeugdjaren trok ik vaak op met veel klasgenoten: Mattie "ouwe" Cichon, Pietje Pansters, Jack Ottenheim, Frits Strijbos, Jack en Tonnie Janssen, Hennie Blomen en Jack Schouten. Na schooltijd gingen we bijna elke dag voetballen op het 'greun veldtje'. Ik heb les gehad van o.a. de heren: Leenen, Emans, Steegs, Brouwer van jufr. Suilen en Hermans. Ik ben trouwens op zoek naar klassenfoto's tijdens mijn lagere schoolperiode in Reuver.Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Na de lagere school ging ik met veel klasgenoten naar de LEAO in Venlo. Op de Leao in Venlo zat ik overigens samen met Jack Poels (de voorman van Rowwen Heze) in de klas. Enkele klasgenoten: Peter Coenders, Peter Blomen, Tom Bakker, Roel Suiker, Charles Zijmers, Rob Walschot, Rob Sterk, Addie Hendriks, Hein de Rijk, Herman Schleepen, Roel Janssen, Jos Peeters, Jos Valkenburg, Macqine, Joosten. Halverwege de tweede klas van deze school, werd ik - vanwege hoge studieresultaten -overgeplaatst naar de Mavo St. Martinus in Tegelen.

  St Lambertusschool, 1962

  ?