Willem Rangé

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willem Rangé en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Willem Rangé heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan mij nog herinneren, dat ik een ander kind had gepest en toen naar de klas van de hoofdjuf moest en ik voelde mij daar zeer slecht bij.

  Ik kan mij nog herinneren, dat ik een ander kind had gepest en toen naar de klas van de hoofdjuf moest en ik voelde mij daar zeer slecht bij. Later is het nog goed gekomen, want ik weet nog dat het een leuke tijd was.Mijn vader heeft nog een schilderij voor de juf (naam vergeten)gemaakt.

  Ons Kleuterhuis, 1969

  Toneelspelen is wel mijn grootste herinnering, want samen met Kiki Classen, Erwin Mathijsen heb ik geregeld een toneelstukkie gespeeld in bijvoorbeeld "De sneeuwstorm"en "Scrooge" De sportdagen met Kools waren altijd heel gezellig, vooral het afsluitende

  Toneelspelen is wel mijn grootste herinnering, want samen met Kiki Classen, Erwin Mathijsen heb ik geregeld een toneelstukkie gespeeld in bijvoorbeeld "De sneeuwstorm"en "Scrooge" De sportdagen met Kools waren altijd heel gezellig, vooral het afsluitende biertje....Supertijd gehad, en daarom zolang!! Mavo 6, ben ik trots op!

  Pieter Reijenga Mavo, 1979

  Ik herinner me goed de knokpartij in de fietsenkelder.

  Ik herinner me goed de knokpartij in de fietsenkelder. 3 fietsen hadden de wielen krom, en Rob, mijn Knokpartner kon er mooi voor opdraaien!! Tuurlijl werd er ook gezoen in het fietsenhok....heeft weinig indruk gemaakt, want ik ben haar naam vergeten!

  Jan Ligthart school, 1977

  ?