willem pero

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willem pero en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  willem pero heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  In de 1e en 4e klas zat ik bij meester van Dijk, in de 5e bij v.

  In de 1e en 4e klas zat ik bij meester van Dijk, in de 5e bij v.Weerdenburg en in de 6e bij Hikspoors. In de 2e bij juffrouw XX, zij woonde op de Floralaan West en ik kreeg nogal eens straf van haar en in de 3e bij Schmits? Panken was hoofd van de school. Ik zat ook bij het Tivolikoor en kon daarom onder schooltijd enkele keren per week een huwelijks- of uitvaartmis zingen. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] De school heet de St.Jansschool. Mijn leraren waren van Dijk, Hikspoors, v.d.Weerdenburg en Caelers, plus nog een juffrouw, wiens naam ik me niet meer herinner. Panken was hoofd van de school.

  2005, willem pero

  Ik herinner me leraar Cox, die in een volkswagen kever reed, Berndsen, Jansen(de Muis), Verberne(bloedhond), Caelers(Kale Piet).

  Ik herinner me leraar Cox, die in een volkswagen kever reed, Berndsen, Jansen(de Muis), Verberne(bloedhond), Caelers(Kale Piet). In mijn schoolperiode werd de stadsschouwburg gebouwd.

  2004, willem pero
  ?