willem nieuwboer

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willem nieuwboer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  willem nieuwboer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Mijn eerste klas in deze school was de 5e met een meester (vd Ham?)die rookte als een schoorsteen, en peperemunt at hij by de dozen.

  Mijn eerste klas in deze school was de 5e met een meester (vd Ham?)die rookte als een schoorsteen, en peperemunt at hij by de dozen. 6e klas was meester Piersma die mij apart moest zetten. Ik was niet geinteresseerd in school (zou het nog steeds niet kunnen) alles was veel te saai en duurde te lang. (Ik woon al 30 jaar in de VS en heb moeite met NL schrijven, sorry)

  2007, willem nieuwboer

  ATO gedaan omdat ik alles wel wilde leren.

  ATO gedaan omdat ik alles wel wilde leren. Omdat AutoTechniek er niet bij zat ben ik dat later ook nog gaan bijleren en ben ik een tijd als hobbie daar mee bezig geweest. Ook eigen huis gebouwd met ATO "kennis" als ondergrond. Elektronika en software trokken mij het meeste aan, dus naar amerika verhuisd om dat te leren. Ik zag computers als de toekomst.

  2007, willem nieuwboer

  Mijn vader was de hoofd onderwijzer en mijn herrinering is dat ik altijd zocht naar manieren om de school op stelten zetten.

  Mijn vader was de hoofd onderwijzer en mijn herrinering is dat ik altijd zocht naar manieren om de school op stelten zetten. Ik vond het prachtig om Juffrouw Van Nes gek te maken achter haar rug (sorry). Meester de Graaf sloeg mij een keer omdat hij onterecht dacht dat ik dwars lag. Ik ben toen 3 dagen thuis gebleven ( weigerde om terug naar school te gaan tot hij mij verontschuldigingen aan bood) Mijn vader verzamelde opgezette dieren en zijn kantoor was propvol prachtige exemplaren!

  2007, willem nieuwboer
  ?