Ontdek PLUS

willem kuipers

Kent 0 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Veendam

  Bekijk het volledige profiel van willem kuipers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  willem kuipers heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  School met de bijbel leerde de versje,s in de kerk.

  School met de bijbel leerde de versje,s in de kerk.Frans werd er al op deze lagere school gegeven.Heel bijzonder in die tijd.

  fred. van Blankenheymschool, 1966

  wat ik me ervan herrinner is dat ik 5 jr in het kindertehuis heb gezeten vanaf 1967 tot 1972 en dat er altijd gevoetbald werd op grafel en dat op het laatst meneer de hond mijn groepsleider was, had toen een eigen kamer en zat op de mavo4.

  wat ik me ervan herrinner is dat ik 5 jr in het kindertehuis heb gezeten vanaf 1967 tot 1972 en dat er altijd gevoetbald werd op grafel en dat op het laatst meneer de hond mijn groepsleider was, had toen een eigen kamer en zat op de mavo4

  Internaat Aldegonde, 1966

  Er was altijd rivaliteit met die andere school die eraan gebouwd was, weet zo niet hoe deze meer heette het schoolplein deelde we.

  Er was altijd rivaliteit met die andere school die eraan gebouwd was, weet zo niet hoe deze meer heette het schoolplein deelde we.We hadden een leraar meende klas 5 die had altijd speeksel in zijn mondhoeken.We hadden toen ook school melk en schreven met een kroontjes pen

  Ruysdaelschool, 1959