Willem Klapwijk

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willem Klapwijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Willem Klapwijk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hier begon het schoolleven, met na later bleek, vele jaren school.

  Hier begon het schoolleven, met na later bleek, vele jaren school. Van deze tijd weet ik me nog weinig te herinneren. Alleen de groepsfoto's die er gemaakt zijn. Buiten met z'n alle bij elkaar en afzonderlijk het ene jaar op een step en het andere jaar "spelend" met plastic bouwstenen.

  Rehoboth, 1963

  'k zat op deze school tijdens de (Inno)VAM opleiding 2e Monteur Bedrijfsautomobielen.

  'k zat op deze school tijdens de (Inno)VAM opleiding 2e Monteur Bedrijfsautomobielen. In deze tijd werkte ik al bij een bedrijfswagendealer van een Nederlands merk, en ging 1 dag in de week naar school. Tussen de middag gingen we aan de overkant van het spui een broodje "bal"met majo halen. Na het behalen van het diploma in 1977 ging ik verder met de opleiding voor 1e bedrijfswagenmonteur. Hiervoor moest je 3x in de week een avond naar school. Aangezien het geregeld voorkwam dat we maar met 2-3 personen aanwezig waren en we geregeld met een leraar ( directeur )naar zijn eigen school aan de Gaslaan gingen om te kijken wat hij voor nieuw programma voor een computer gestuurde draaibank had, werd er weinig aan de opleiding gedaan waardoor de "examens" aan het eind van het 1e jaar op niets uitliepen. Daar er in het 2e jaar weinig veranderde en er regelematig nog minder aanwezig waren, vond ik het op een gegeven moment zonde van mijn tijd en ben gestopt met de opleiding.

  Technische school St. Josef, 1975

  Toen ik op deze school zat was hij nog gevestigd aan de Madelaan 1.

  Toen ik op deze school zat was hij nog gevestigd aan de Madelaan 1. Ik heb daar de opleiding Monteur Motorvoertuigen gevolgd. Klassen 2C, 3A(P), 4A. De laatste 2 jaar praktijklessen van v.d.Hoeven ( Ho Even) Vrijdagmiddag de auto / caravan van hem of de auto van adjunct v.Loon wassen. Uren staan vijlen en meten op een blokje om het haaks te krijgen waarna je, na een tijdje moeten wachten op v.d.Hoeven, te horen kreeg: "Doe maar over, niet haaks". Hij keek er geeneens naar. Theorielessen van Willemse. Met z'n allen in z'n DAFFIE 33 om te kijken hoe de bergrem van de Variomatic werkte.

  scholengemeenschap Van der ..., 1972

  ?