Willem Haarlem

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willem Haarlem en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Willem Haarlem heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Eerst op de licht chaotische noodschool aan de Marius Bauerstraat, later als een van de eerste klassen (Gymnasium) naar de nieuwbouw.

  Eerst op de licht chaotische noodschool aan de Marius Bauerstraat, later als een van de eerste klassen (Gymnasium) naar de nieuwbouw. Een grotendeels prettige tijd met enkele inspirerende leraren. Ik heb zelf nog wel contact met enkelen, en heb 2 jaar terug een reunie van de kleine gym-a eindexamenklas georganiseerd.

  2003, Willem Haarlem

  De inspirerende leraren: Henning in de 3e klas, die een slim beloningssysteem (met het vertellen van verhalen) had voor de klas, en De Boer uit de 6e, die veel aan creatieve vakken deed en daardoor vaak in conflict kwam met de dikke lerares handenarbeid.

  De inspirerende leraren: Henning in de 3e klas, die een slim beloningssysteem (met het vertellen van verhalen) had voor de klas, en De Boer uit de 6e, die veel aan creatieve vakken deed en daardoor vaak in conflict kwam met de dikke lerares handenarbeid. Heeft iemand nog nummers van het schoolblad, 'Uit de Kleine Schoolwereld" (als ik de titel goed onthouden heb) uit die tijd?

  2003, Willem Haarlem
  ?