Bekijk het volledige profiel van willem godwaldt en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 1

willem godwaldt heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb vooral lol met de docen...

Ik heb vooral lol met de docent Frans den Dulk gehad. Misschien weet hij nog, dat ik de prikklok (her)programmeerde. Ik heb veel te danken aan hem. Ik hoop, dat ik je ooit es tegenkom. Omdat ik geen plus heb, kan of mag je me bereiken via *****************

2004, willem godwaldt

Omdat ik graag boekdrukker wil...

Omdat ik graag boekdrukker wilde worden, kwam ik op deze school terecht. De leraren waren (rechtvaardig?) streng. Ik had o.a. Lageweg, de Ghein, Insbruck, Waltman, Dietz, Verwey, Meyer en van Kleef We plaagden altijd het hoertje, die recht tegenover de school zat. We moesten er wel langs, omdat op de hoek, schuin tegenover, een heerlijke Hus-bakkerij, die (de beste) sausijsebroodjes verkocht. Op deze school leerde ik ook Gerard Pijl kennen. Met hem heb ik zowel privé als op school afgelachen. Mocht er klasgenoten zijn, die mij (willen) herkennen, stuur eens een bericht.

2004, willem godwaldt

Ik heb daar dus op school geze...

Ik heb daar dus op school gezeten en ging veel om met Hans Berserik, Dries vd Houven en Kees Wallaard (overleden door verdrinking). Mijn juffrouw Haye ('k weet niet of de naam goed geschreven is), m'n leraar was "meester" Ten Berge. De directeur heette toen Meester Florentines. Mijn zusters en broer zaten er toen ook op.

2004, willem godwaldt
?