Willeke Wilholt

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Willeke Wilholt en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Willeke Wilholt heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  het was een erg oud schoolgebo...

  het was een erg oud schoolgebouw.De leraren(essen) die me nog bijstaan Juff. Putto, meester Ploeg, Meester Blom, Meester Groefsema, Streutker, juff. Feenstra, meester van Wingerden. Mijn klasgenootjes waren Marry Plooy, Herma Heijs, Martha van Harn, Liesbeth Valkenburg, Wilma van de Gaag, Everline ter Horst, Bert Uithol, Maas van Beek, Henk Donkervoort, Gerda van de Bospoort, Henk Luttikhuizen, Helma van Putten, Tanja de Graaf,etc. Ik heb niet zo veel herinneringen meer aan de school.

  2007, Willeke Wilholt

  Ik zat in de klas bij Ben Lame...

  Ik zat in de klas bij Ben Lamers en Dick (Zeegers??) Er waren in die jaren niet zoveel meisjes die die opleiding volgden. altijd maar met een handje vol in de klas en overwegend jongens in de klas. Werkweek naar Kopenhagen met de trein. Ik reisde vanuit Ede altijde met Corry Ravenswaay en Cissie...... Willie Leenders zat bij ons in de klas en zij zakte voor het examen. Vreselijk vonden we dat. Toen we net op school zaten was er een meisje verongelukt met haar brommer. Dat was eigenaardig, een schok door de klas en eigenlijk kende je haar nog niet goed. Ik heb nog een overzicht van karikaturen van alle leerlingen uit een bepaald jaar, getekend door Frank van Gemert geloof ik. Dhr. Louwe was altijd een hoogte punt in de week met de duitse les. Ik heb nog eens een spreekbeurt moeten geven en heb alleenmaar zitten lachen. Alles was opgenomen en toen op 5 dec. sinterklaas binnen kwam, klonk mijn lach door de luidspreker...... Toch met veel plezier naar school geweest. heb nog eenpoosje contact met Guus op de Woert gehad, dat is helaas verwaterd. Misschien op deze manier weer?????

  2007, Willeke Wilholt

  Ik zat in een klas met Jetty v...

  Ik zat in een klas met Jetty van de Pol, Lily Lamens, Gerwi Daniels, Greetje van de Heuvel, Andre Karper, Cor van Haren, Bert van Zalinge etc. We kregen muziekles van Loek van de Leeden, Engels van Krielaart, Biologie van de Bouter, Nederlands van de Jong of van Westland, Aardrijkskunde van Timmerman, Duits van Datema, Economie van Kloot.

  2007, Willeke Wilholt
  ?