Bekijk het volledige profiel van Willeke Meijer en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Willeke Meijer heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Ik heb alleen maar het eindexa...

Ik heb alleen maar het eindexamenjaar gedaan op de Pierson en was zeer puberaal in dat jaar. Er was een fantastische leraar nederlands, ik weet zijn naam niet meer.Volgens mij was het wel een beetje een zooitje op deze school, er kon veel en ik heb dan ook vaak gespijbeld.

2004, Willeke Meijer

Naast de dansacademie zat ik 3...

Naast de dansacademie zat ik 3 jaar op de Willem 2, "de balletmeisjes"zoals wij werden genoemd vormeden volgens mij een speciale niet zo'n favoriete groep. Ik had vrijstelling van de gymlessen en we maakten weinig contact met andere klasgenoten, wel was ik vreselijk verliefd op Kees Schipper!

2004, Willeke Meijer

Viereneenhalf jaar heb ik op d...

Viereneenhalf jaar heb ik op de dansacademie gezeten, eerst in de barakken vlak bij het station, daarna in het klooster en ook nog achter de middelbare school Koning Willem 2. Eeen zware maar heerlijke tijd, ik zoek Angelique Schippers Marion van Iersel, Marijke, Janneke Draisma, Ineke Bijlaart, Valerie Ven, Irene uit Maasbracht en vele ander. Ook de leraren Irene Vos, Simon Andre en natuurlijk Basilio de Flamenco leraar!

2004, Willeke Meijer
?