Ontdek PLUS

willeke evertse

Kent 1 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van willeke evertse en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    willeke evertse heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ik weet niet meer zoveel van deze tijd.

    Ik weet niet meer zoveel van deze tijd. Ik weet wel dat ik het geen leuke school vond. Ik was net verhuisd, alles was nieuw en de school was voor mij veel te streng, saai en geen enkele uitdaging. ik kan me we;l herinneren dat ik de laatste dag in de brugklas verkleed ben gegaan als brugsmurf. Wat ik me ook nog herinner is dat de jongens in de klas er een spelletje van maakte om de meisjes zo hard mogelijk onder de kont te schoopen. Ik voel het nu nog.

    Koningin Wilhelmina School ..., 1978

    Ik heb een leuke tijd gehad op de lagere school.

    Ik heb een leuke tijd gehad op de lagere school. Ik had enorm veel vriendjes en vriendinnetjes, we hadden clubjes en we speelden heel veel buiten. Op school had ik leuke meesters en juffen en we deden veel projecten. Daar heb ik veel van geleerd en genoten. In de 6e klas zaten we met 9 kinderen bij de 5e klas in. We hebben onze eigen musical geschreven en uitgevoerd. De tekst van deze musical heb ik nog steeds bewaard. Onze meester was meester Kiezenbrink. Ik heb hier geen foto's van. Daarna ben ik verhuisd naar Apeldoorn.

    Groen van Prinstererschool, 1970