Ontdek PLUS

willeboord verhulst

Kent 0 personen

DIVORCED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van willeboord verhulst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  willeboord verhulst heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hedenesse.

  Hedenesse. Vormingscentrum. Wat er gevormd werd weet ik niet meer zo goed, maar voor zover ik mij kan herinneren bitter weinig. Wat mij altijd is bijgebleven is, is een toespraak op het dondergagmorgen ontbijt door de leraar wiskunde Verhage(Gekke Gerrit). Die had het over het zwarte gevaar wat de avond ervoor op onze bromfietsen meegereden was. Het enige wat voor mij en velen duidelijk was dat we een verschrikkelijke kater hadden na het gezuip de avond ervoor en eigenlijk helemaal geen zin hadden in eten, maar in slapen.

  kweekschool voor werktuigku..., 1961

  Zat alleen op shool om mijn vaartijd bij de KRL vol te maken en om geen studie geld terug te moeten betalen.

  Zat alleen op shool om mijn vaartijd bij de KRL vol te maken en om geen studie geld terug te moeten betalen. Ben in februari van school gegaan zonder examen uiteraard. De zak genomen en aan de wal een baantje gezocht enn gevonden.

  Maritiem Instituut " De Ruy..., 1969

  Bukken(smeden bij Goldenbelt.

  Bukken(smeden bij Goldenbelt. Dan vloog er een hamer door het lokaal.) Gekke Gerrit(leraar wiskunde. Was helemaal niet gek. waarom deze naam geen idee)

  Ambachtschool, 1959