Will Hek

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Will Hek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 19

  Will Hek heeft 19 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  leraren: Rademakers (hopje); Frederiks (spin); Algera; Brouwers; van den Berg; Treffers; Paalman (ook van de school met den bijbel); de Jong (sport) van Zwieten de Blom (swiebeltje).

  leraren: Rademakers (hopje); Frederiks (spin); Algera; Brouwers; van den Berg; Treffers; Paalman (ook van de school met den bijbel); de Jong (sport) van Zwieten de Blom (swiebeltje)

  2010, Will Hek

  o.

  o.a. meegedaan aan de tellingen van de eerste grote demonstratie tegen de kruisraketten op het museumplein (en omstreken) Ik was deeltijd student, oftewel studeren naast het werk (full-time) Kon zowel het ene voor het andere als het andere voor het ene goed gebruiken. Theorie-praktijk situaties Afgestudeerd op het onderwerp hulpverlening in incestsituaties en op macht en onmacht in arbeidsverhoudingen.

  2009, Will Hek

  Heel veel sporten, elke dag.

  Heel veel sporten, elke dag. Alleen het uit het hoofdleren van wetsartikelen was elke keer mijn struikelblok. Lid van het zangkoor en daarmee opgetreden in Brands bierkelder. Op de fiets naar het zwembad, of met mazzel met de landrover of bus. Elke drie maanden een afscheidsfeest.

  2009, Will Hek
  ?