Will Buul

Kent 1 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Will Buul en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

  Will Buul heeft 14 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Twee-jarige opleiding tot KV-J...

  Twee-jarige opleiding tot KV-JV als je tenminste oud genoeg was, anders moest je er een jaar langer over doen, met meer stage. Ik heb er goede herinneringen aan. Ik had eigenlijk alleen een hekel aan de hond van het hoofd, die altijd met zijn kop in je kruis zat als hij er de kans voor kreeg. Een keer heb ik hem in een reflex een mep gegeven en dacht, o, jee, nu heb ik een probleem. Maar er gebeurde niets. Tussen de middag spelletjes doen in de aula met de meisjes van de huishoudschool. Vanuit de theorie ben ik stage gaan lopen op St.Marie en daar 15 jaar blijven werken. Herinneringen aan Maria Bressers en Annie de Vries die altijd meereden met mijn vader als hij naar kantoor moest, anders moesten we fietsen! De vader van Germa Pennings, die net een paar dagen voor de examens overleed.

  2017, Will Buul

  De school stond niet aan de La...

  De school stond niet aan de Lavelstraat, maar aan de Vondelstraat

  2011, Will Buul

  Als dit eigenlijk de Jeanne d'...

  Als dit eigenlijk de Jeanne d'Arcmulo is aan de Treurenburgstraat, dan heb ik daar op school gezeten. Ik heb er slechte herinneringen aan en met name aan Juffrouw Aarts, die Engels en Bedrijfskunde gaf. Het waren wel nonnen en er zat ook nog een lagere school bij. Een deel van de lessen werd in het gebouw van de lagere school gevolgd (boven) en een deel in een barak die ernaast stond.Ik was bevriend met Magda van de Kam uit Lieshout en Martha Donkers uit Gerwen.(Nuenen) Met Martha heb ik nog steeds contact.Groetjes van Will(y) van Buul

  2007, Will Buul
  ?