Ontdek PLUS

Wilko Mulder

Kent 7 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilko Mulder en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Wilko Mulder heeft 22 klassenfoto's en kent 7 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Prachtige tijd.

  Prachtige tijd. Wille,Teunissen en Bredewoud als leraar gehad.Geweldige, goed gevulde groentesoep van Co met draadjesvlees er in.De ruige beren van het slachthuis.Ik ben allang geen slager meer,maar voor mij nog steeds het mooiste vak ter wereld.

  svo slagersvakschool, 1981

  Ik herinner me nog veel medeleerlingen.

  Ik herinner me nog veel medeleerlingen.(Jammer dat ik div. namen ben vergeten). Denk nog wel eens met regelmaat terug aan die tijd. Baldadig geweest, het leren was maar bijzaak.Vooral de laatste 2 jaren was het keten.Regelmatig aanvaringen met bepaalde leraren gehad. Ik hoef maar een paar namen te noemen en er zal bij menig lezer wel een lichtje gaan branden. Wat te denken van een leraar als Kok(Handelskennis) met z'n losse handjes en een van Gelder(Natuurkunde) die na de pauze aan je handen wilde ruiken of je gerookt had.

  Prof dr S Greijdanus College, 1975

  Goede herinneringen aan bepaalde klassen zoals met meester Bos,waar ik altijd boodschappen voor mocht doen tijdens de les of was het nu in de pauzes dat weet ik niet meer exact.

  Goede herinneringen aan bepaalde klassen zoals met meester Bos,waar ik altijd boodschappen voor mocht doen tijdens de les of was het nu in de pauzes dat weet ik niet meer exact.En vooral het laatste schooljaar (klas 6 dus) waar we op de laatste schooldag tijdens afwezigheid van meester Beuving alle schoolraad op het platte dak hebben gegooid.Vervelende dingen waren er ook genoeg,klappen met de liniaal en zelfs met de harde hand.(Moet je tegenwoordig mee aan komen!) Hier zal ik verder maar over zwijgen.

  Geref School De Zaaier, 1970