Bekijk het volledige profiel van Wilja van der Wal en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 10

Wilja van der Wal heeft 10 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

Ben er niet zeker van of de ja...

Ben er niet zeker van of de jaren die ik hier aangeef, kloppen. Moet ik nog nazoeken. Veel herinneringen hier, vooral aan ome Piet en tante Fem Elgersma die achter de bar stonden toen Vieberink zijn school nog in de Laarstraat had. Uiteraard ook de herinneringen aan het altijd weer tekort aan jongens. We waren altijd met een behoorlijke groep aanwezig op de "vrije dansavonden", Hennie, Wiechert, Henk, Willy, Willy, Han en nog vele anderen. We wisten de bar beter te vinden dan de dansvloer ;-). Legendarisch was de uitvoering van Willy zijn Pasa Doble!

2004, Wilja van der Wal

Praktische beroepsvorming, wat...

Praktische beroepsvorming, wat vond ik dat een vreselijk vak! Verder regelmatig gespijbeld; was ook goed te merken aan de rapportcijfers in het 2e jaar! Wel een type diploma gehaald :-) Heb er maar 2 jaar op gezeten, kreeg een baan aangeboden en ben dus de arbeidsmarkt op gegaan.

2004, Wilja van der Wal

De grootste herinnering van de...

De grootste herinnering van deze school die ik heb betreft de heer Kiers........niet zo'n leuke herinnering, schrijf het ook maar niet op hier, wil niemand voor zijn hoofd stoten. Verder nog wat "los-vast" herinneringen zoals negerzoenen (tjee, wat een smeerzooi!).

2004, Wilja van der Wal
?