Wilhelmina Stutterheim

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Wilhelmina Stutterheim en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Wilhelmina Stutterheim heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Eerste en tweede klas bij Juffrouw Berkhof, daarna twee jaar Juffrouw Callie en de vijfde en zesde klas bij Meneer Mol.

  Eerste en tweede klas bij Juffrouw Berkhof, daarna twee jaar Juffrouw Callie en de vijfde en zesde klas bij Meneer Mol. Leuke, ouderwetse school waar ik nog heb leren lezen met Het Leesplankje. Het gebouw zie ik nog regelmatig omdat mijn ouders nog steeds in hetzelfde huis wonen, alleen zit er nu een heel ander soort school in.

  2004, Wilhelmina Stutterheim

  De eerste vier jaar van mijn middelbare school heb ik hier doorgebracht, een fantastisch gebouw in een leuke omgeving.

  De eerste vier jaar van mijn middelbare school heb ik hier doorgebracht, een fantastisch gebouw in een leuke omgeving. Vervolgens naar het Lorentz waar ik het Atheneum A heb afgemaakt. De eerste 4 jaar zijn van blijvende invloed geweest, ik zal ze niet gauw vergeten.

  2004, Wilhelmina Stutterheim

  Meneer van Dijk voor geschiedenis, vooral geen mandarijntjes eten in de lessen van Van der Kuil (ec II), natuurlijk de twee zeilkampen in Friesland, vooral jun 78 met Bert Spoelstra! Werkweek in de Harz (de laatste, daarna gingen we naar Eindhoven) en het

  Meneer van Dijk voor geschiedenis, vooral geen mandarijntjes eten in de lessen van Van der Kuil (ec II), natuurlijk de twee zeilkampen in Friesland, vooral jun 78 met Bert Spoelstra! Werkweek in de Harz (de laatste, daarna gingen we naar Eindhoven) en het onovertroffen Lorentz-cabaret.

  2004, Wilhelmina Stutterheim
  ?